Foglalás
Bezár

Pünkösdi Népművészeti Fesztivál 2024

2024. május 18. - 2024. május 19. Kalocsa Ingyenes!
Pünkösdi Népművészeti Fesztivál 2024
Idén már harmadik alkalommal rendezik meg az eseményt, ahol a város lakosai és az ide érkező látogatók közösen elevenítik fel a város népművészeti kincseit.
A fesztivál gazdagítja az ünnepi hétvégét Kalocsán az Érsekkertben és a belvárosban!

Többek között néptáncos forgatag, gyerekprogramok, színpadi programok, népművészeti bemutatók, táncház és utcabál várja az érdeklődőket.

Szálláslehetőséget keres? Ismerje meg ajánlatainkat:

Megnézem az ajánlatokat
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Business ajánlat
Elhelyezés klimatizált, Smart WiFi LCD tv-vel felszerelt szobábanTouchpad bekészítés a szobábaBőséges„business” reggeli, hogy sikeres napja legyenTérítésmentes fénymásolási és nyomtatási lehetőség a recepción50% kedvezmény mosatási, vasalási szolgáltatásainkból 10% kedvezmény partner éttermünk A’ la Carte kínálatábólFinn szauna és pihenő korlátlan használataKorlátlan internet használatDíjmentes parkolásFelhívjuk szíves figyelmét, hogy a fel nem használt csomagelemekért visszatérítés nem jár. Extra szolgáltatások (felár ellenében) a szálloda színvonalas partner éttermében, az il PrimobanMenü ebéd - minden hétköznap (Hétfő és Szombat között) 2 fogásos menü formájában fogyasztható ebéd. Az előre összeállított menü ára: 2.100 Ft/fő/alkalom, amely tartalmaz egy levest ill. egy főételtFélpanziós vacsora - eredeti olasz ízekkel fűszerezve! Kedves Vendégeink az A la carte étlap kínálatából összeválogatott 3 féle levesből, 5 féle főételből és 3 féle desszertből választhatnak. Vacsora ára: 4.500 Ft/fő/alkalom A fenti étkezések italfogyasztás nélkül értendőek!Fakultatív programlehetőségek: Kalocsai Érseki Könyvtár (nyitva hétköznapokon) – Kalocsai Képtár (nyitva márc.16-tól) - Nagyboldogasszony Főszékesegyház (nyitva minden nap) – Astriceum Érseki Múzeum (zárva vasárnap és hétfőn) – Viski Károly Múzeum (nyitva márc.15. - okt.31. között) – Nicolas Schöffer Gyűjtemény (nyitva kedden és csütörtökön) – Paprika Múzeum és Látogatóközpont (nyitva minden nap) – Kalocsai Porcelán Manufaktúra (nyitva hétköznapokon) – Népművészeti Tájház (időpontegyeztetéssel) – Kalocsai Uszoda és Gyógyfürdő (nyitva márc.16-tól) –Érsekkert, Asztrik tér és Érsekkert út, Érsekkerti fogadóépület – Kerékpározás Kalocsán és környékén – Szelidi-tó kirándulás, strand – Meszesi Duna-part – Hajósi kastély – Hajósi Pincefalu - Bakodpuszta lovasprogram kínálással (előzetes bejelentkezés szükséges)
11 950 HUF / fő / 1 éj -től
Senior pihenés Kalocsán
Kalocsa minden évszakban tartogat meglepetéseket az ide érkezőknek. Pihenjenek a Dél-Alföld egyik legszebb kisvárosában! Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy ajánlatunk kizárólag nyugdíjas igazolvánnyal vehető igénybe!
10 375 HUF / fő / 1 éj -től
Pünkösdi ünnepi hétvége
Teljen a Pünkösdi hosszú hétvége a relaxálás és kikapcsolódás jegyében. Fedezze fel a nyugodt pihenés titkát a történelmi múltú Pilvax Hotel falai között.
12 475 HUF / fő / 1 éj -től
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!