Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 12:00 - 14:00 óráig (+4.000 Ft/szoba)
Late check-out: 10:00 - 12:00 óáig (+4.000 Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda, foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az egy éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül.
Késői elutazás díja 12:00 óra után minden megkezdett óra 1.000,- Ft / szoba / éj, 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 300,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

Garancia• A szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve – bankkártya adatok megadását vagy előlegfizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy bankkártya-garancia beérkezik. Előzetes értesítés, illetve előlegfizetés vagy bankkártya garancia hiányában a szállodai szobák érkezés előtt 48 órával a szálloda általi előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek.
Általános lemondási feltételek

• Minden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 3. napon 16:00 óráig. Az érkezést megelőző 2. napon történő késedelmes lemondás esetén a szállásdíj 50%-a, az érkezést megelőző 1. napon történő késedelmes lemondás esetén vagy a vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a szállásdíj 100% -a kerül felszámításra határidőn túli lemondás, vagy a lemondás elmulasztása miatti kártalanítás címén.
Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya (OTP, K&H, MKB), szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek.

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggeli: szállodánk reggeliző termében bőséges büféreggelit kínálunk vendégeinknek.

Félpanzió: a menü ebédet és félpanziós vacsorát – menüválasztásos formában – a szálloda partner éttermében, az IL Primo étteremben fogyaszthatják vendégeink. A félpanziós ellátás díja italfogyasztást nem tartalmaz.

DohányzásA szálloda minden szobája nemdohányzó.


Háziállatok elszállásolásaA szállodában kistestű házi kedvencek elszállásolására van lehetőség, amelynek díja: 3.000 Ft / kisállat / éj.

ParkolásA szálloda előtt található szabadtéri, nyilvános parkolóban, a szabad férőhelyek függvényében.
A parkoló használata ingyenes.

InternetA szálloda egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!